Sol Banner
Sağ Banner
  • Minecraft İçerik Üreticileri Aranıyor!

Bilgilendirici videolar ya da rehberler hazırlayarak gelir elde etmek ister misin?

• ✅ YouTube - TikTok Videoları üretecek içerik üreticileri & video editörleri arıyoruz!
    • ✅ Forumda yazarlık, minecraft rehberleri, modları paylaşacak arkadaşlar arıyoruz.
    • ✅ Aramıza katıl, içerik üret, paylaşım yap, para kazan!
    Başvur

Kurallar Minecraft Sunucu Tanıtım Kuralları – Dikkat Etmeniz Gerekenler!

Bu konu süresiz olarak sabitlenmiş.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MinecraftTR.com

MinecraftTR.com
Mine+
Web Sitesi
minecrafttr.com
1743099658683.png

# Sunucu tanıtım konusu açarken uymanız gereken kurallar:

• Konu açan üyenin profil fotoğrafı olması gerekmektedir.
  • Sunucu tanıtım konusu oluşturabilmeniz için 10 adet mesajınızın olması gerekmektedir. (farklı konulara, spamsız)
  • Konu içerisinde en az 3 adet (sunucu içi) görüntü veya sunucuyu tanıtan (oyun-içi) bir video koyulmalıdır.
  • Sunucu hakkında detaylı ve doğru bilgiler verilmelidir; yanıltıcı veya yanlış bilgi paylaşımı yasaktır.
  • Sunucu tanıtım konuları yalnızca sunucu sahipleri veya yetkilendirilmiş kişiler tarafından açılabilir.
  • Sunucu aktif durumdayken konu açılmalıdır. Beta veya geliştirme aşamasındaki sunucular, Lansman kategorisinde paylaşılabilir.
  • Sunucu IP adresi mutlaka konu içerisinde belirtilmelidir. Başvuru ile oyuncu kabul eden sunucular, bu bilgiyi açıkça paylaşmalıdır.
  • Sunucunun türüne (Skyblock, Survival, Faction vb.) uygun kategori seçilmelidir.

# Konunuz onaylanmadı mı?

• Konunuz hala onay sürecinde olabilir konunuzun herkese açık şekilde yayımlanması ve onaylanması 24-48 saat sürebilir.
  • Eğer herhangi bir madde yüzünden konunuz onaylanmaz ise sadece sizin görebileceğiniz bir uyarı ile tarafınıza bilgi verilecektir.
  • Dikkat: Bu kurallara uymayan sunucu tanıtım konularının onaylanmayacağını; onaylanmadığı taktirde yönetim ekibine ulaşmayınız.

# Sunucu Güncellemeleri:

Konunuzu her 24 saatte bir güncelleme mesajı veya konuyu üste taşı butonu ile güncelleyebilirsiniz.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Yeni Mesajlar