Öğretmenler der ya hani "kitap okumazsanız hayata bakış açınız dümdüz olur." işte ben de uzun bir süre boyunca suncularımı X veya Y bilişim hizmetinden aldım. Ve ortaklarımı da oralara yönlendirdim. Sonra bir gün şans derler hani bir sunucuda "Ticket sorumlusu" olarak işe başladım. Bu sunucuda öyle emek ve çaba harcadım ki yaklaşık 1 buçuk ay sonra "Kurucu" rütbesine ulaştım. İşte o gün bana verilen "Batihost uzakmasaüstü bilgileri" ile sizi keşfettim. Kullanımı kolay ve pratikti. Sonra kendime sordum: Neden paramı onca zaman boyunca yabancı ve kalitesiz bilişimlere kaptırdım? Neden bir Türk bilişim firmasından açılmış sunucuları ciddiye bile almadım ve yabancı sermayeye katkıda bulundum? Neden herkesin ihtiyacı olduğu gibi bir şans vermeyeyim dedim ve ortaklarımdan birini aktif projemizi Batihost.com'a taşıması için ikna ettim. İşte o 1 ay boyunca kendime "Bu adamlar batar. Çok ucuz ve çok ekstra hafıza veriyorlar sunuculara" dedim. Fakat yanılmıştım. Kalitenin adresinin tek olduğunu o 1 ay'ın son günlerinde fark ettim. Ve o günden bu yana gerek ilgili destek ekipleriniz olsun, gerek ise fiyatınız olsun asla Batihosttan şaşırmadım.
O zamanlar en büyük hayalimden biri İzmir'e ofisinize gidip yüz yüze görüşmekti. Ha gittim mi maalesef ki hayır. Ardından araya okul girdi felandı filandı ne oldu? Ben Batihost'taki hesabımı ve gerçekleştirmek istediğim o IcarusNetwork projesini unuttum. Aslında unuttum değil sadece vakit ayıramadım. Dün tekrar bi nostalji olsun diye girince bu etkinliği gördüm. Belki şans bu şanstır. Umarım hedefimi sizin ile beraber gerçekleştiririm.
ID: 10171