vicdum
Sevmek sevmekse eğer, sevmek sevmemektir.
Dakikalar içinde aktif Minecraft sunucunu kur! Lag’sız, düşük pingli TR lokasyon ile kendi dünyanı oluştur, arkadaşlarınla oyna Hemen başla
Piyasadaki hostinglerin arasında en uygun fiyatı sunan bir firma, destek taleplerine en kısa sürede bakılıyor ve en önemlisi de firmanın sahibi Erkan abi desteğini hiçbir zaman esirgemiyor. | ID:4362
Dakikalar içinde aktif Minecraft sunucunu kur! Lag’sız, düşük pingli TR lokasyon ile kendi dünyanı oluştur, arkadaşlarınla oyna Hemen başla
Diğerlerine Göre Lagsız, Pingsiz , Kaliteli ve VDS İçin Hazır Kurulmuş Paketleri olduğu için Batihost
Batihost ID : #16856
Batihost ID : #16856
Uzgunum
Seçkin madenci.
- Web Sitesi
- www.worldofcave.com
4 yıl önce ilk sunucumu açarken forumlarda geziyordum batihostu gördüm başka bi ekşın yok memnunum 4 yıldır da kullanmaktayım 
- ID:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yapın veya üye olun.
ForestEdge
Yeni bir Steve doğdu!
Destek, kalite, güven ve kampanyalar. Seçmemek için neden varmı? 
ID: 16932
ID: 16932
Daha iyi hizmet veriyorsunuz paneliniz daha rahat geliyor ve anlayışlısınız her konuda yardımcı oluyorsunuz ve +1gb kampanyanızdan geldim 
BATIHOST ID:
BATIHOST ID:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yapın veya üye olun.
GizliNarkoz
Yeni bir Steve doğdu!
Siz bize uzak masaüstü sağlıyor ve sınırsız slot veriyorsunuz.Ayriyeten Discord grubunuz var ve sorunlarımızı ordan halledebiliyoruz.Siteden ticket açtığımızda neredeyse 10-15 dk içinde geri dönüş yapılıyor.Bize bedava ilk ay site sağlıyorsunuz.Size Teşekkürler.
ID: 18797
ID: 18797
Sorumluluk Sahibisiniz En Kısa Sürede İlgileniyorsunuz, kaliteli sağlam yönetim kadronuz var Discord'dada İyi İlgileniyorsunuz Ve Kısa Sürede Ticket Herhangibi bir Yanıt Geliyor +1GB Düşünülmüş Oda Güzel Olmuş
BiAralar Başka Host Vardı İsim Vermiyim Ona Göre Daha Kullanışlı O Kadar'da para Boş Yere Gitmiyor Artık
BATİHOST ID: 16791
BiAralar Başka Host Vardı İsim Vermiyim Ona Göre Daha Kullanışlı O Kadar'da para Boş Yere Gitmiyor Artık
BATİHOST ID: 16791
Kalitenin Tek Adresi Olduğundan Batihost'u Tercih Ediyorum.
ID : 19387
ID : 19387
Batihost Demek kalite demek kalite diyince batihost akla gelir zaten. adamlar yapmış! fiyatlar ucuz işlemci vs zaten efsane!
Sunucular nedenmi kaliteli? çünkü batihost var. CraftRise, ElzemCraft, RoesCraft bu yüzden kaliteli ve ünlü.
ID: 8899
Sunucular nedenmi kaliteli? çünkü batihost var. CraftRise, ElzemCraft, RoesCraft bu yüzden kaliteli ve ünlü.
ID: 8899
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MİNECRAFTTR.COM
Türkiye'nin en büyük Minecraft forumu,
MinecraftTR, 2013 yılında oyuncu topluluğunu bir araya getirme hedefiyle kurulmuş ve 2018 itibarıyla forum altyapısıyla faaliyetlerine hız kazandırmıştır.
Minecraft sunucuları, modlar, rehberler ve oyun içi etkinlikler başta olmak üzere oyuncuların ihtiyaç duyduğu her alanda bilgi paylaşımını teşvik eden platformumuz,
binlerce aktif üyesiyle Türkiye'nin en geniş Minecraft oyuncu ağına ev sahipliği yapmaktadır.
Yeni arkadaşlıklar edinmek, sunucunuzu tanıtmak veya Minecraft hakkında güncel bilgilere ulaşmak için aramıza katılabilirsiniz.