Korigato99
Yeni bir Steve doğdu!
Dakikalar içinde aktif Minecraft sunucunu kur! Lag’sız, düşük pingli TR lokasyon ile kendi dünyanı oluştur, arkadaşlarınla oyna Hemen başla
Hepinize merhaba arkadaşlar bugün sizlere tycoon oyunlarının tarihine ineceğiz. Bir kaç araştırma sonucunda bu konuyu açıyorum. İyi okumalar konu hakkındaki düşüncelerinizi yazmayı unutmayın.
İyi forumlar, esen kalın.
EN İYİ 10 TYCOON OYUNU
Öncelikle bir oyuna tycoon oyunu diyebilmemiz için, sizin kontrolünüzde olan bir şey bir karakter grubundan ziyade bir ekonomik yapı veya ticaret şehri olmalıdır. Yani şöyle söyleyebilirim SimCity gibi bir oyun tycoon oyunu değildir. Oyunun genel amacı bu ekonomik yapıyı karlı hale döndürme çabasıdır ve oyunun son safalarına doğru oyun size ekonomik fırsatlar sunmalı. Genel özelliklerimiz bunlar.
Ascaron’un geliştirip, Take-Two’nun dağıttığı Port Royale 2’yi on numaraya koydum, kusurları bol bir oyundu ama kendini oynatıyordu. İlk oyundan daha iyi olduğu kesindi, üçüncü oyunu ise dürüst olmak gerekirse bir listeye yerleştirecek kadar hiç oynamadım. Beni sanıyorum ki en çok Port Royale 2’nin kendine seçtiği dönem vurdu. 17. yüzyıl Karayiplerinde bir iş kurmak, ticarete atılmak acayip keyifliydi.
9. Lemonade Tycoon
Cepte oyun oynamak henüz şimdiki kadar yaygın bir şey değilken, taa 2002’de insanlar PocketPC’lerinden, Palm’larından ya da akılsız telefonlarından Lemonade Tycoon oynarlardı. PC’ye de çıkmıştı hâliyle ama en çok mobil sürümü yayılmıştı. Çok basit bir oyundu, Shockwave tabanlıydı ama bir anlamda da cepte oynanan tüm basit oyunların atalığını da yapmıştı. Şimdilerde iPhone’da da bulunabilir durumda.
8. Zoo Tycoon
7. The Movies
6. Capitalism II
5. Patrician III: Rise of the Hanse
4. Transport Tycoon
3. Railroad Tycoon II
2. Theme Hospital
1. RollerCoaster Tycoon
Dakikalar içinde aktif Minecraft sunucunu kur! Lag’sız, düşük pingli TR lokasyon ile kendi dünyanı oluştur, arkadaşlarınla oyna Hemen başla
Konunu beğendim, bu oyunları deneyeceğim. Teşekkürler. 
Korigato99
Yeni bir Steve doğdu!
Değerli yorumun için teşekkür ederim, şefim.Konunu beğendim, bu oyunları deneyeceğim. Teşekkürler.![]()
Moonshine
Risk almazsan, risk alanlar için çalışırsın.
- En iyi cevaplar
- 1
- Web Sitesi
- batihost.com
Buradaki tüm oyunları deneyeceğim, teşekkürler.
Korigato99
Yeni bir Steve doğdu!
Rica ederim.Buradaki tüm oyunları deneyeceğim, teşekkürler.
UmutTR
Seçkin madenci.
- Web Sitesi
- batihost.com
Güzel oyunlarmış
Bu arada güzel konu elinize sağlık.
Korigato99
Yeni bir Steve doğdu!
Teşekkürler.Güzel oyunlarmışBu arada güzel konu elinize sağlık.
MİNECRAFTTR.COM
Türkiye'nin en büyük Minecraft forumu,
MinecraftTR, 2013 yılında oyuncu topluluğunu bir araya getirme hedefiyle kurulmuş ve 2018 itibarıyla forum altyapısıyla faaliyetlerine hız kazandırmıştır.
Minecraft sunucuları, modlar, rehberler ve oyun içi etkinlikler başta olmak üzere oyuncuların ihtiyaç duyduğu her alanda bilgi paylaşımını teşvik eden platformumuz,
binlerce aktif üyesiyle Türkiye'nin en geniş Minecraft oyuncu ağına ev sahipliği yapmaktadır.
Yeni arkadaşlıklar edinmek, sunucunuzu tanıtmak veya Minecraft hakkında güncel bilgilere ulaşmak için aramıza katılabilirsiniz.