Bilgilendirici videolar ya da rehberler hazırlayarak gelir elde etmek ister misin?
TeamSpeak o zamanlar Skype'den daha kaliteli idi.Eskiden skype diye bişi vardı gece gündüz çıkmazdı insanlar skype'den.
Ne derseniz deyin Skype Discord' dan ve TeamSpeak' tan daha iyiTeamSpeak o zamanlar Skype'den daha kaliteli idi.
Skype'nin açılırken bilgisayarı kısa süreliğine dondurup, ya da kastırıp sonra düzeltmesi bile aklımdan hiç çıkmazNe derseniz deyin Skype Discord' dan ve TeamSpeak' tan daha iyi
Skype' daki dostukların ve sohbetlerin tadını hiçbiri bana göre veremiyor.Skype'nin açılırken bilgisayarı kısa süreliğine dondurup, ya da kastırıp sonra düzeltmesi bile aklımdan hiç çıkmaz![]()
Emin misiniz? Skype şu an kimse tarafından tanınmıyor. TeamSpeak gibi bir platform bile Skype'ye nazaran büyük istatistiklere sahip, bu istatistiklerden bazıları ;Ne derseniz deyin Skype Discord' dan ve TeamSpeak' tan daha iyi
Emin misiniz? Skype şu an kimse tarafından tanınmıyor. TeamSpeak gibi bir platform bile Skype'ye nazaran büyük istatistiklere sahip, bu istatistiklerden bazıları ;
Skype 2021 yılı itibari ile 40 milyon kullanıcı sayısına ulaşmıştır.
TeamSpeak ise bunu çoktaan yapmış bir firma. Yani Skype basamakları çıkarken TeamSpeak iniyordu diyebiliriz.![]()
Bunlar elde edilen istatistikler. Ekim 2001'de çıkan ve Ağustos 2003'de çıkan bir iletişim projesini karşılaştırmak doğru olmaz, aralarında fazla bir zaman farkı yok. Fakat TeamSpeak bu konuya daha fazla yönelmişti zamanında. Skype platformu ne kadarSaydınız mı ?
O Hacker'ım diye geçinen insanlar şuan napıyor,çok merak ediyorum.Skype' daki dostukların ve sohbetlerin tadını hiçbiri bana göre veremiyor.
Türkiye'nin en büyük Minecraft forumu,
MinecraftTR, 2013 yılında oyuncu topluluğunu bir araya getirme hedefiyle kurulmuş ve 2018 itibarıyla forum altyapısıyla faaliyetlerine hız kazandırmıştır.
Minecraft sunucuları, modlar, rehberler ve oyun içi etkinlikler başta olmak üzere oyuncuların ihtiyaç duyduğu her alanda bilgi paylaşımını teşvik eden platformumuz,
binlerce aktif üyesiyle Türkiye'nin en geniş Minecraft oyuncu ağına ev sahipliği yapmaktadır.
Yeni arkadaşlıklar edinmek, sunucunuzu tanıtmak veya Minecraft hakkında güncel bilgilere ulaşmak için aramıza katılabilirsiniz.