ÖzgürS
Seçkin madenci.
Sanki Discord'da ve TeamSpeak'ta yoktu onlar.O Hacker'ım diye geçinen insanlar şuan napıyor,çok merak ediyorum.
Bilgilendirici videolar ya da rehberler hazırlayarak gelir elde etmek ister misin?
Sanki Discord'da ve TeamSpeak'ta yoktu onlar.O Hacker'ım diye geçinen insanlar şuan napıyor,çok merak ediyorum.
Eskiler'den kaldıkları için.Sanki Discord'da ve TeamSpeak'ta yoktu onlar.Öyle tipler her yerdeler, buraya özgü bir şey değil.
Çünkü Discord, Skype kadar ucuz bir platform değil.Microstoft' un Discord' u satın almak için görüşmeleri sürdü acaba Discord' un gizlice Microstaft' a satılmadığını nerden biliyoruz.
Çünkü Discord, Skype kadar ucuz bir platform değil.![]()
Ucuzluk derken fiyat kastetmemiştim, Discord uzun ömürlü bir platform, bazı şeyler para ile satın alınamıyor.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yapın veya üye olun.' un bütçesi Discord' u 40 defa satın almaya yeter.![]()
Discord'un kemik kitlesi çok olduğundan.Böyle bir satışa imza atıcaklarını düşünmüyorum.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yapın veya üye olun.' un bütçesi Discord' u 40 defa satın almaya yeter.![]()
Discord sadece boost , nitro satarak para kazanıyor. Sence böyle bir işi bu şekilde devam ettirebilirlermi?Ucuzluk derken fiyat kastetmemiştim, Discord uzun ömürlü bir platform, bazı şeyler para ile satın alınamıyor.
Discord boşuna bir sürü Nitro özellikleri getirmiyor, ayrıca Discord'un yapımcısı bir girişimci, kendisi başarılı işlere imza atmış biri ve en büyük başarılı projesi de ; Discord böyle bir proje 2015'den beri sorunsuz yürütülüyor, çıktığı yıl Discord'u indirdim ve o zaman bile kalitesini koruyan bir platform idi. Kolay kolay ne Müşterisi biter ne de kendisi. Merak etmeyin, iyi forumlar.Discord sadece boost , nitro satarak para kazanıyor. Sence böyle bir işi bu şekilde devam ettirebilirlermi?
Discord sponsorluklarla ayakta duran bir firma bu sponsorluklar geri çekilirse yapacakları ilk iş sence ne olucaktır? Sen discord'un sahibinin hiç geçmişini inceledin mi ?
Türkiye'nin en büyük Minecraft forumu,
MinecraftTR, 2013 yılında oyuncu topluluğunu bir araya getirme hedefiyle kurulmuş ve 2018 itibarıyla forum altyapısıyla faaliyetlerine hız kazandırmıştır.
Minecraft sunucuları, modlar, rehberler ve oyun içi etkinlikler başta olmak üzere oyuncuların ihtiyaç duyduğu her alanda bilgi paylaşımını teşvik eden platformumuz,
binlerce aktif üyesiyle Türkiye'nin en geniş Minecraft oyuncu ağına ev sahipliği yapmaktadır.
Yeni arkadaşlıklar edinmek, sunucunuzu tanıtmak veya Minecraft hakkında güncel bilgilere ulaşmak için aramıza katılabilirsiniz.