Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
TanıtımToplayıcı V2.1 - Otomatik eşya toplama eklentisi! 1.8 - 1.13 (All bugs fixed!)
Teşekkür ederim yorumun için, benim kafamda ki olay da buydu zaten. Buglar bitsin de ozellik ekleyeyim diyordum.
Takdir edersin ki böyle bir eklenti'de çok fazla bug çıkma ihtimali oluyor. O yüzden hatalar konusunda kasıyordu biraz beni. ( Yaşadıklarımı en iyi bilenlerdensin. )
Sürekli yeni hatalar çıkıp duruyordu, artık tüm hataları giderdiğime göre dediğin gibi yeni özellikler düşüneceğim.
Plugin performans bakımından tek kelimeyle harika bundan önce skript kullanıyordum, plugini kullanmaya başladım sunucuda gözle görülecek bir performans farkı oldu. Teşşekürler
Plugin performans bakımından tek kelimeyle harika bundan önce skript kullanıyordum, plugini kullanmaya başladım sunucuda gözle görülecek bir performans farkı oldu. Teşşekürler
MinecraftTR.COM Discord
Türkiye'nin en büyük minecraft platformu. Discord sunucumuza katılın ve MinecraftTR ve Minecraft hakkında tüm güncel Haber ve Gelişmeleri öğrenin güncel kalın.