Seçkin madenci.
- Discord
Hala ipeksi sorunu devam etmekte. Bunlar çözülürse çok büyük fark yaratacak. Kolay gelsin.
Bugün hemen bakıyorum böyle bir şey olmamalı discorddan bana ulaşırsanız iyi olur hatayı hemen çözmemiz açısından CooLBeY#2134Flamayı boşverelim de, acil bir duruma düştüm demin kapadım o eklentiyi, başkaları adalarını kırabiliyor mahvedebiliyor. Derhal çözülmesi gereken bir durumdayız.
Derslerinden dolayı geç yazıyorum. Vize haftasından sonra discord'a biraz daha bakacağım.Bugün hemen bakıyorum böyle bir şey olmamalı discorddan bana ulaşırsanız iyi olur hatayı hemen çözmemiz açısından CooLBeY#2134
Sorun çözüldü bu süre zarfında. Hatadan dolayı çok üzgünüm sunucunuza gelen zarardan dolayı da aynı şekilde.Derslerinden dolayı geç yazıyorum. Vize haftasından sonra discord'a biraz daha bakacağım.
Teşekkür ederim, iyi oyunlar.Eline sağlık müthiş bir şey olmuş uzun süredir böyle bir şey arıyordum.
Teşekkür ederim yorumun içinEklenti yapımında kendisinin harcadığı emeği kelimelerle anlatamam, gerek bug olmaması için ,gerek hata çıkmaması için titizlikle bir kodlama yaptı. Herkes için AutoPickup gibi ölü - Son güncellemesi 2017 Mart - bir eklentiyi kullanmaktansa bu eklentiyi kullanmak daha mantıklı bir karar olur. (Ama hala öğrenecek çok şeyi var...)