Yeni bir Steve doğdu!
- Discord
Teşekkür ederimClientlerin adlarını bularak ModCheckere ekleyebilir.
Teşekkür ederimClientlerin adlarını bularak ModCheckere ekleyebilir.
İndirme linki nerede bulamadımda benmi körüm?Selam,
Son zamanlarda küçük arkadaşlarımız sunuculara rename clientler ile saldırıp koruma satmaya çalışıyormuş.
Siz bu küçük lamer arkadaşlarımıza taviz vermeyin, muhattap bile olmayın. Aşağıda size korumaları verdim onları sunucunuza atın yeter.
Aşağıya ViaVersion ve ModChecker'in hazır ayarlı halini attım. Tek yapmanız gereken şey sunucunuza atın ve sunucunuzu çalıştırın.
ViaVersion'un burada ki görevi 1.12.X girişlerini engellemek ve bazı paket saldırılarından korumak.
ModChecker ise, yasaklı clientleri ve hileleri sizin sunucunuza almıyor.
indirme linki enrede benmi körüm bulamadımdaModChecker eklentisi maalesef ki çok basit bir şekilde bypasslanabiliyor.
Spigot üzerinde güzel bir koruma eklentisi var, çok da pahalı değil. Birkaç fonksiyon iç içe, bot koruması - crash koruması - vpn engeli gibi.
Eklenti ->Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yapın veya üye olun.
Eklentinin çalıştığı sürümler:
- 1.7
- 1.8
- 1.9
- 1.10
- 1.11
- 1.12
- 1.13
- 1.14
Discorddan veriyorum sadece.İndirme linki nerede bulamadımda benmi körüm?
CasualProtector köprüsünü gördün mü bilmiyorum, eklentinin üzerine tıklayınca spigotmc üzerindeki linke atıyor.indirme linki enrede benmi körüm bulamadımda
eymen abi yok ben bu viaversions ve modcheckerinkini sordum o paralı bizde para nerdeeCasualProtector köprüsünü gördün mü bilmiyorum, eklentinin üzerine tıklayınca spigotmc üzerindeki linke atıyor.
discordda ismin ne diye geçiyor hemen alayımDiscorddan veriyorum sadece.