Arkadaşlık isteği yolladım kabul ederseniz sevirim. ismim: ! Selim#9572ErenAslan#4578
Gerekli önlem alınacak bir şey söz konusu dahi değil, attığınız 2 eklenti de çöp eklenti. 1 sene önceki block ve book paketini bile zar zor engelliyor. ModChecker'e gelirsek onunda bir etkisi olacağını düşünmüyorum. Crash atan kişi ya da kişiler nasıl atıldığını bilip de atıyorlar. .minecraft'a girip client adını (sadsadsada) yapmak çok zor olmamalıGerekli önlemler alınırsa çok iyi çalışabilir.
Hiç yoktan iyidir
Gerekli önlem alınacak bir şey söz konusu dahi değil, attığınız 2 eklenti de çöp eklenti. 1 sene önceki block ve book paketini bile zar zor engelliyor. ModChecker'e gelirsek onunda bir etkisi olacağını düşünmüyorum. Crash atan kişi ya da kişiler nasıl atıldığını bilip de atıyorlar. .minecraft'a girip client adını (sadsadsada) yapmak çok zor olmamalı
baloncum burada sunulanlar sadece birkaç alternatif. sen ovha windows kur, korur seni uğraşma bunlarlaGerekli önlem alınacak bir şey söz konusu dahi değil, attığınız 2 eklenti de çöp eklenti. 1 sene önceki block ve book paketini bile zar zor engelliyor. ModChecker'e gelirsek onunda bir etkisi olacağını düşünmüyorum. Crash atan kişi ya da kişiler nasıl atıldığını bilip de atıyorlar. .minecraft'a girip client adını (sadsadsada) yapmak çok zor olmamalı
Koruyup korumadığını sunucum açıldığında detaylı inceleme yaparak anlayabilirsin Eymenciğimbaloncum burada sunulanlar sadece birkaç alternatif. sen ovha windows kur, korur seni uğraşma bunlarla
Eklentinin açığını herkes yaklaşık 3 ay önce öğrendi ne yazık ki. Burayı okuyup istemci adını editleyip sunuculara girmelerine bile gerek yok. Niye böyle dedin derseniz, zaten birşey engellediği yok. Ancak kendimizi avundururuz bu şekilde. Çözüm üretip paylaşım yapalım, çözüm üretmiyorsak yaptığımız paylaşımın anlamı yok.Garip bir yorum.
Çoğu kişi bu eklentinin açığını bilmiyordu, bilse bile nasıl clientin adını değiştireceklerini bilmiyordu.
Çok teşekkür ederim eklentinin açığını bizle paylaştığın için, artık senin yorumunu okuyanlar eklentiyi bypass eder belki.
Eklentinin açığını herkes yaklaşık 3 ay önce öğrendi ne yazık ki. Burayı okuyup istemci adını editleyip sunuculara girmelerine bile gerek yok. Niye böyle dedin derseniz, zaten birşey engellediği yok. Ancak kendimizi avundururuz bu şekilde. Çözüm üretip paylaşım yapalım, çözüm üretmiyorsak yaptığımız paylaşımın anlamı yok.