Admin
- En iyi cevaplar
- 1
Dakikalar içinde aktif Minecraft sunucunu kur! Lag’sız, düşük pingli TR lokasyon ile kendi dünyanı oluştur, arkadaşlarınla oyna Hemen başla
Merhabalar, forumun üyesi veya üye olmayan ziyaretçileri.
Hesap kredisi etkinliğimize katılmak için önceikle foruma üye olmalı, ve batihost id'nizi yorum olarak yazmalısınız.
1.'ye 45₺, 2.'ye 25₺ verilecektir.
Hesap kredisi etkinliğimize katılmak için önceikle foruma üye olmalı, ve batihost id'nizi yorum olarak yazmalısınız.
1.'ye 45₺, 2.'ye 25₺ verilecektir.
SORU: Batihost id'mi nasıl bulurum?
CEVAP:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yapın veya üye olun.
adresinde bulabilirsiniz.
Yeni eklenen şartlar;
Çekilişe katılmak için en az 5 beğeni ve 10 mesajınız olmak zorundadır.
20:30'da çevrimiçi olmak zorundasınız.
Çekilişe katılmak için, bu konu altına, neden bizi tercih ettiğinizi ve batihost id'nizi yorum olarak yazın.
(Başkalarının mesajlarının aynısını veya kopyasını yapmak yasaktır.)
Çekilişe katılımlar 20:30'da durdurulacaktır.
Çekiliş Sonuçları
Asıl Talihliler: Nyksa, Mrtol
Çekiliş Zamanı: 31-07-2018 20:50
Tüm Çekiliş Listesi:
4cyd
AhmetOzkan
AldenSH
AlperenTR
AsilNW
CooLBeY
Eren Aslan
Erenmcl
Fabiano
Fury
GizliNarkoz
Malware
ManiacsArmy
Mertcan
Mrtol
Nyksa
Preacher
RLC
iErenStyleYT
oktay_TR
queTR
vicdum
Son düzenleme:
Dakikalar içinde aktif Minecraft sunucunu kur! Lag’sız, düşük pingli TR lokasyon ile kendi dünyanı oluştur, arkadaşlarınla oyna Hemen başla
Fiyatlarınız ve +1 gb kampanyanız çok güzel, bunun yanı sıra verdiğiniz desteği de çok beğeniyorum. hiçbir firmada olmayan samimi ve sonuca ulaştıran destek burada. ve bu benim hoşuma gidiyor.
Şimdiden teşekkürler.
Batihost id'im #14482
Şimdiden teşekkürler.
Batihost id'im #14482
Öncelikle neden sizi tercih ettim? bir çok kullanıcı sizden sunucu alıyor ve neredeyse hepsi memnun. Bir kaç arkadaşıma sordum beni bu hosting`e yönlerdiler. Ticket atıyorum 20-30 dakika içinde cevap geliyor, diğer hostingler 1-2 saat içinde yanıt atıyor.
Batıhost ıd'm = 14569
Batıhost ıd'm = 14569
Neden batihost: Çünkü 1 yıl 2 aydır kullanıyorum ufak, büyük problemler olsa da kalitenin tek adresi.
Batihost ID: 11478
Batihost ID: 11478
Eskiden Sunucularda Çalıştığımda Batıhostdan Alınmıştı Hem Diğer Hostingler Gibi Tek FTP Vermiyorsunuz Direk Uzak Masaustunu Veriyorsunuz Bu'da Bizim İçin Daha Rahat Oluyor Fiyatlarda Ucuz + Olarak Eklemek İstiyorum CraftRise Gibi Sunucular Sizden Sunucuyu Satın Almış Oyuncusu Çok Popüler Sunucular Demekki Hizmetinizin Önüne Hiçkimse Geçemez : )
ID: 8186
ID: 8186
iErenStyleYT
Yeni bir Steve doğdu!
Neden Batihost? İşte Cevap -->
Diğer Hosting'lerin Üstünde Bir Skript + Tam Destek + Eğlenceli Yetkililer + Indirim + Başlarında Erkan Abi Gibi Bir Yetkili +
Açıkçası BatiHost'tan Iyisi yok. (nokta)
ID: 17897
Diğer Hosting'lerin Üstünde Bir Skript + Tam Destek + Eğlenceli Yetkililer + Indirim + Başlarında Erkan Abi Gibi Bir Yetkili +
Açıkçası BatiHost'tan Iyisi yok. (nokta)
ID: 17897
4cyd
Yeni bir Steve doğdu!
Fiyatlarınız gayet uygun, pek çok kişi sizi önerdi, başlangıçta tereddüt ettim sonra vazgeçemedim yaklaşık 3-4 aydır sizi kullanıyorum ve gayet memnunum hem kalite hem saygı, sevgi çerçevesinde çalışma...
ID: 9999
ID: 9999
Craftrise betacraft gibi sunucular sizden aldıkları için bende sizden alıp deneyeyim dedim ve satın aldım +1 gb kampanyası ile birlikte batı hostta kalmayı seçtim. Batihost ID: 18747
CooLBeY
Muzlar dünyayı istila edecekmiş!
Açıkçası neden tercih ettiğimi bende bilmiyorum özel bir tercih etme nedenim yok. Yani hosting arıyodum o sırada karşıma batihost çıktı bende girdim. Tabi tanıdıkça ayrılmamam için bir çok sebep oluştu ama tercih etmemin özel bir nedeni yok.
Batihost ID = #9265
Batihost ID = #9265
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MİNECRAFTTR.COM
Türkiye'nin en büyük Minecraft forumu,
MinecraftTR, 2013 yılında oyuncu topluluğunu bir araya getirme hedefiyle kurulmuş ve 2018 itibarıyla forum altyapısıyla faaliyetlerine hız kazandırmıştır.
Minecraft sunucuları, modlar, rehberler ve oyun içi etkinlikler başta olmak üzere oyuncuların ihtiyaç duyduğu her alanda bilgi paylaşımını teşvik eden platformumuz,
binlerce aktif üyesiyle Türkiye'nin en geniş Minecraft oyuncu ağına ev sahipliği yapmaktadır.
Yeni arkadaşlıklar edinmek, sunucunuzu tanıtmak veya Minecraft hakkında güncel bilgilere ulaşmak için aramıza katılabilirsiniz.