Dakikalar içinde aktif Minecraft sunucunu kur! Lag’sız, düşük pingli TR lokasyon ile kendi dünyanı oluştur, arkadaşlarınla oyna Hemen başla
https://www.MinecraftTR.com/attachments/dfb11d31ad96aba3300f11a5e3f448cd9548e0df-png.52501/
eZProtector, sunucunuz'da bulunan açıklara engelleme uygulayarak sunucuyu (benim tabirimle) amatör buggerlardan koruyan bir Paper / Waterfall eklentisidir. Projenin hedefi mod, komut ve benzeri açıkları kapatmaya yarayan, eklenti'den anlamayan biri için yeterince kolay düzenlenen bir eklentidir.
Bu eklenti, 5-Zig, WorldDownloader ve Forge gibi bir çok mod açıklarını engelliyor.
Oyuncuların, sunucunuzun eklentileri veya sürümüne bakmasını engellemekte.
"/plugins" komutunu kullanamazlar.
Kullanılan 2. komutları yani "bukkit;help yerine /help" komutlarını kullanarak açıkları azaltır.
Komut engelleme özelliği ile istediğiniz komutu sunucunuz da kullanmayı engelleyebilirsiniz.
Oyuncuların açık ve yasak komutlar kullandığında onlara gidecek uyarı mesajını ve aktif yetkiliye gidecek mesajı ayarlayabilirsiniz.
eZProtector sizin tarafınızdan % 100 düzenlenebilecek olacak şekilde tasarlanmıştır. Her özellik tamamen devre dışı bırakılabilir, düzenlenebilir.
Eklenti PaperMC üzerinden ücretsiz bir şekilde indirilebilir.
indirme linki:
Detaylı tanıtım videosu;
eZProtector, sunucunuz'da bulunan açıklara engelleme uygulayarak sunucuyu (benim tabirimle) amatör buggerlardan koruyan bir Paper / Waterfall eklentisidir. Projenin hedefi mod, komut ve benzeri açıkları kapatmaya yarayan, eklenti'den anlamayan biri için yeterince kolay düzenlenen bir eklentidir.
Bu eklenti, 5-Zig, WorldDownloader ve Forge gibi bir çok mod açıklarını engelliyor.
Oyuncuların, sunucunuzun eklentileri veya sürümüne bakmasını engellemekte.
"/plugins" komutunu kullanamazlar.
Kullanılan 2. komutları yani "bukkit;help yerine /help" komutlarını kullanarak açıkları azaltır.
Komut engelleme özelliği ile istediğiniz komutu sunucunuz da kullanmayı engelleyebilirsiniz.
Oyuncuların açık ve yasak komutlar kullandığında onlara gidecek uyarı mesajını ve aktif yetkiliye gidecek mesajı ayarlayabilirsiniz.
eZProtector sizin tarafınızdan % 100 düzenlenebilecek olacak şekilde tasarlanmıştır. Her özellik tamamen devre dışı bırakılabilir, düzenlenebilir.
Eklenti PaperMC üzerinden ücretsiz bir şekilde indirilebilir.
indirme linki:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yapın veya üye olun.
Detaylı tanıtım videosu;
Ahlaksiz
Seçkin madenci.
- Web Sitesi
- ragelegacy.com
Dakikalar içinde aktif Minecraft sunucunu kur! Lag’sız, düşük pingli TR lokasyon ile kendi dünyanı oluştur, arkadaşlarınla oyna Hemen başla
oNuR 2 
EymenJohh
Hep peşinden, iz sürdük yol bilmeden!
- Web Sitesi
- servismedya.com
Yapıyorsun bu işi, ellerine sağlık 
oNuR 2![]()
muckYapıyorsun bu işi, ellerine sağlık![]()
Fişeqsin omur
luf1x
Seçkin madenci.
- En iyi cevaplar
- 5
Başarılı spigottan kalkmıştı bu eklenti galiba.
Evet artık PaperMC deBaşarılı spigottan kalkmıştı bu eklenti galiba.
Konu görseller ile desteklenebilir ve daha detaylı bir anlatım yapılabilirdi. Başarılar!
Eklentinin görsel ile gösterilecek bir özelliği yok tamamen yazıdan ibaret, görmek isteyenler içinde onlarca tanıtım videosu var en detaylısı da konuda mevcut. İyi forumlar!Konu görseller ile desteklenebilir ve daha detaylı bir anlatım yapılabilirdi. Başarılar!
MİNECRAFTTR.COM
Türkiye'nin en büyük Minecraft forumu,
MinecraftTR, 2013 yılında oyuncu topluluğunu bir araya getirme hedefiyle kurulmuş ve 2018 itibarıyla forum altyapısıyla faaliyetlerine hız kazandırmıştır.
Minecraft sunucuları, modlar, rehberler ve oyun içi etkinlikler başta olmak üzere oyuncuların ihtiyaç duyduğu her alanda bilgi paylaşımını teşvik eden platformumuz,
binlerce aktif üyesiyle Türkiye'nin en geniş Minecraft oyuncu ağına ev sahipliği yapmaktadır.
Yeni arkadaşlıklar edinmek, sunucunuzu tanıtmak veya Minecraft hakkında güncel bilgilere ulaşmak için aramıza katılabilirsiniz.