Sol Banner
Sağ Banner
  • Minecraft İçerik Üreticileri Aranıyor!

Bilgilendirici videolar ya da rehberler hazırlayarak gelir elde etmek ister misin?

• ✅ YouTube - TikTok Videoları üretecek içerik üreticileri & video editörleri arıyoruz!
    • ✅ Forumda yazarlık, minecraft rehberleri, modları paylaşacak arkadaşlar arıyoruz.
    • ✅ Aramıza katıl, içerik üret, paylaşım yap, para kazan!
    Başvur

Sunucunuz'da bulunan açıkları kapatın - eZProtector

ravenzy

Seçkin madenci.
https://www.MinecraftTR.com/attachments/dfb11d31ad96aba3300f11a5e3f448cd9548e0df-png.52501/

3707

eZProtector, sunucunuz'da bulunan açıklara engelleme uygulayarak sunucuyu (benim tabirimle) amatör buggerlardan koruyan bir Paper / Waterfall eklentisidir. Projenin hedefi mod, komut ve benzeri açıkları kapatmaya yarayan, eklenti'den anlamayan biri için yeterince kolay düzenlenen bir eklentidir.

3708

Bu eklenti, 5-Zig, WorldDownloader ve Forge gibi bir çok mod açıklarını engelliyor.
Oyuncuların, sunucunuzun eklentileri veya sürümüne bakmasını engellemekte.
"/plugins" komutunu kullanamazlar.
Kullanılan 2. komutları yani "bukkit;help yerine /help" komutlarını kullanarak açıkları azaltır.
Komut engelleme özelliği ile istediğiniz komutu sunucunuz da kullanmayı engelleyebilirsiniz.
Oyuncuların açık ve yasak komutlar kullandığında onlara gidecek uyarı mesajını ve aktif yetkiliye gidecek mesajı ayarlayabilirsiniz.
eZProtector sizin tarafınızdan % 100 düzenlenebilecek olacak şekilde tasarlanmıştır. Her özellik tamamen devre dışı bırakılabilir, düzenlenebilir.

3709

Eklenti PaperMC üzerinden ücretsiz bir şekilde indirilebilir.
indirme linki:

Detaylı tanıtım videosu;

Rosea

Yeni bir Steve doğdu!
Fişeqsin omur

luf1x

Seçkin madenci.
En iyi cevaplar
5
Başarılı spigottan kalkmıştı bu eklenti galiba.

DarkSad

Kaşif
İçerik Yöneticisi
Editor Şefî
İçerik Paylaşım Ekibi
Konu görseller ile desteklenebilir ve daha detaylı bir anlatım yapılabilirdi. Başarılar!

ravenzy

Seçkin madenci.
Konu görseller ile desteklenebilir ve daha detaylı bir anlatım yapılabilirdi. Başarılar!
Eklentinin görsel ile gösterilecek bir özelliği yok tamamen yazıdan ibaret, görmek isteyenler içinde onlarca tanıtım videosu var en detaylısı da konuda mevcut. İyi forumlar!

Yeni Mesajlar