Teşekkür ederim, görsel nasıl ekleyebilirim ki? En fazla konfigürasyon resimlerini koyabilirim heralde.Güzel olmuş, artık hatalı autopickup'u kullanmazlar sanırım.
birkaç görsel ekleyip konuyu düzenleyin konu kötü gibi duruyor.
Mesela pluginin bir iconu olabilir? bir icon tasarlayabilirsin hahaha herşeyi ben mi söyleyeyim canım.Teşekkür ederim, görsel nasıl ekleyebilirim ki? En fazla konfigürasyon resimlerini koyabilirim heralde.
Tasarımı güzelleştirmeye çalışacağım.
Peki en kısa sürede güncelleyeceğim konuyu Bildirin için teşekkür ederim.Mesela pluginin bir iconu olabilir? bir icon tasarlayabilirsin hahaha herşeyi ben mi söyleyeyim canım.
gif ekleyebilirsin. videodan daha iyi olacaktır.
Hahaha teşekkür ederim, iyi kullanmalar.Çok güzel olmuş Erudoğan is proud of you.
V1.2'de güzel toplu bir güncelleme yapacağım, sunucuyu zorlayacak şeyleri her ne kadar yapmak istemesemde illa bir şeyler eklemek gerekiyor. Aklımda hem sunucuyu zorlamayacak hemde eklentiyi daha geliştirecek projeler var. Senin önerinide göz önünde bulundaracağımn teşekkür ederim.@CooLBeY Bence böyle bi ayar gelebilir v1.2 olursa bi yetki olur vip.kiris diye onlar elmas kırdığında servet 5 ile servet 6 gibi gelsin
V1.2 yi bekliyorum inşallah dediğin gibi güzel olurV1.2'de güzel toplu bir güncelleme yapacağım, sunucuyu zorlayacak şeyleri her ne kadar yapmak istemesemde illa bir şeyler eklemek gerekiyor. Aklımda hem sunucuyu zorlamayacak hemde eklentiyi daha geliştirecek projeler var. Senin önerinide göz önünde bulundaracağımn teşekkür ederim.