Sol Banner
Sağ Banner

8 yaşındaki oğlum için yazıyorum, lütfen destek verin.

eylemozdurakoglu

Yeni bir Steve doğdu!
Merhaba, bu foruma 8 yaşındaki oğlum için üye oldum. Bilgisayardan Bluestacks programından Minecraft oynuyor. Yeni model mobilyalar için bir mod varmış. Bunun için forge modu indirmeye çalışıyorum. Ama "bu dosyanın bu eylemi gerçekleştirebilmek için ilişkilendirildiği bir uygulama yok diyor, varsayılan uygulamalardan ekleyin diyor." hatası veriyor. Bir türlü yapamadım. Ben oyunlardan anlamıyorum ve oğlum ağlayıp duruyor. Ne yapmam lazım?

KR1PT0N

#PÖH
Web Sitesi
ayyildiz.org
1588972794999.png

KR1PT0N

#PÖH
Web Sitesi
ayyildiz.org
İnner core uygulamasını, telefona indiriyor, doğru mu? Ben bilgisayardan işlem yapamıyorum.
Başka bir forumdan araştırdım ve bunu buldum elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz
bizim minecraftın bilgisayar sürümünde bilgimiz mevcut mobil sürümüyle pek uğraşmıyoruz

Elysion

İyi insanlar hep kaybederler, çünkü adildirler.
Web Sitesi
batihost.com
Merhabalar, eğer hiç bir türlü çözemezseniz videolu anlatım bile çekeriz sizler için. Forumumuza hoşgeldiniz. Bizi tercih ettiğiniz için de ayrıca teşekkür ederiz. Lütfen ne sorunuz/sorununuz olursa yazın sizin için cevaplamaya son sürat devam edelim.

eylemozdurakoglu

Yeni bir Steve doğdu!
Başka bir forumdan araştırdım ve bunu buldum elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz
bizim minecraftın bilgisayar sürümünde bilgimiz mevcut mobil sürümüyle pek uğraşmıyoruz
Anlıyorum, bilgisayar sürümünde bilgimiz mevcut demişsiniz, ben de bilgisayardan yapamıyorum işlem.

Yeni Mesajlar