Dakikalar içinde aktif Minecraft sunucunu kur! Lag’sız, düşük pingli TR lokasyon ile kendi dünyanı oluştur, arkadaşlarınla oyna Hemen başla
Kodlamasına bizzat şahit oldum. Şu anki durumu ile bir toplayıcıdan gereken her şeyi karşılıyor. Konfigürasyon detayları da gayet iyi düşünülmüş, plandan öteye geçmiş bir eklenti. Ellerine sağlık Burakcığım.
CooLBeY
Muzlar dünyayı istila edecekmiş!
Dakikalar içinde aktif Minecraft sunucunu kur! Lag’sız, düşük pingli TR lokasyon ile kendi dünyanı oluştur, arkadaşlarınla oyna Hemen başla
Değerli yorumun için teşekkür ederim Ali, senin beğenmiş olman çok hoşuma gitti. O zaman climpy power ahahahaKodlamasına bizzat şahit oldum. Şu anki durumu ile bir toplayıcıdan gereken her şeyi karşılıyor. Konfigürasyon detayları da gayet iyi düşünülmüş, plandan öteye geçmiş bir eklenti. Ellerine sağlık Burakcığım.
Murat Can Özgül
Yeni bir Steve doğdu!
- Web Sitesi
- bloodynetwork.net
Eklenti süper. Sunucumu açınca indirip kuracağım
CooLBeY
Teşekkür ederim, iyi toplamalar mı diyeyim o zamanEklenti süper. Sunucumu açınca indirip kuracağım
Yeni güncelleme geldiğine sevindim. Fakat flama sorunu hala devam ediyor. Yani desenli flamayı elle kırdığımızda direk envanterimize siyah flama geliyor. Çözülürse sevinirim. Yine teşekkür ederim güncelleme için..
CooLBeY
Hmm, ona bir bakayım ya, flama desenlerini tutmam saçma olur. Ona şöyle bir şey yapabilirim, flamayı görmezden gelirim flama direkt yere düşer yani. Normal minecraftta'ki gibi. Bu şekilde hoş olur mu sence? Olursa bir kaç işim var hallettikten sonra güncellerim bunu.Yeni güncelleme geldiğine sevindim. Fakat flama sorunu hala devam ediyor. Yani desenli flamayı elle kırdığımızda direk envanterimize siyah flama geliyor. Çözülürse sevinirim. Yine teşekkür ederim güncelleme için..
Yere düşmüş olan flamaya ait verileri bir yerde kaydet ve eğer oyuncunun evanterine gelecek olan eşya flama ise, envantere girmeden önce o flamayı sil. Bunun ardından kendin özel olarak oyuncunun eline (envanterine) 1 adet flama ekle. Bu eklenen flamanın özelliklerini yere düşen ve alınan flamanın özellikleri ile değiştir. Bir dene derim. @CooLBeY
CooLBeY
Flama desenini tutmam saçma olurdan kastım buydu, performans kaybı olsun istemiyorum. Her flama koyuşunda kırılınca o kadar işlem gerçekleştirmek çokta akıl karı değil bence yere düşürmek bile daha mantıklı olur diye düşünüyorum. Bunu biraz düşüneyim şuan hiç bir şey gelmiyor aklıma.Yere düşmüş olan flamaya ait verileri bir yerde kaydet ve eğer oyuncunun evanterine gelecek olan eşya flama ise, envantere girmeden önce o flamayı sil. Bunun ardından kendin özel olarak oyuncunun eline (envanterine) 1 adet flama ekle. Bu eklenen flamanın özelliklerini yere düşen ve alınan flamanın özellikleri ile değiştir. Bir dene derim. @CooLBeY
Flamayı boşverelim de, acil bir duruma düştüm demin kapadım o eklentiyi, başkaları adalarını kırabiliyor mahvedebiliyor. Derhal çözülmesi gereken bir durumdayız.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MİNECRAFTTR.COM
Türkiye'nin en büyük Minecraft forumu,
MinecraftTR, 2013 yılında oyuncu topluluğunu bir araya getirme hedefiyle kurulmuş ve 2018 itibarıyla forum altyapısıyla faaliyetlerine hız kazandırmıştır.
Minecraft sunucuları, modlar, rehberler ve oyun içi etkinlikler başta olmak üzere oyuncuların ihtiyaç duyduğu her alanda bilgi paylaşımını teşvik eden platformumuz,
binlerce aktif üyesiyle Türkiye'nin en geniş Minecraft oyuncu ağına ev sahipliği yapmaktadır.
Yeni arkadaşlıklar edinmek, sunucunuzu tanıtmak veya Minecraft hakkında güncel bilgilere ulaşmak için aramıza katılabilirsiniz.