Paket sadece 1 kişiye özel yapılıyor.Ben bu tür plugin paketi satma işlemlerini doğru bulmuyorum, ben bende olanın başkasında olmasını istemem bir paket onlarca kişide geziyor, yakışı kalmıyor.
Bilgilendirici videolar ya da rehberler hazırlayarak gelir elde etmek ister misin?
Paket sadece 1 kişiye özel yapılıyor.Ben bu tür plugin paketi satma işlemlerini doğru bulmuyorum, ben bende olanın başkasında olmasını istemem bir paket onlarca kişide geziyor, yakışı kalmıyor.
Paket sadece 1 kişiye özel yapılıyor.Buna ben de katılıyorum. Asla doğru buluyorum iki kişiye aynı paketin verilmesini ne yaparım ne yapılmasını onaylarım.
Selam dostum,Lütfen beni yanlış anlama ama bu tarz bir paketi 1 1.5 saat içerisinde toplar bedava olarak paylaşabilirim. Lütfen biraz ekstrası ne onu göster. İhale sistemi ücretsiz olarak paylaşılan sistem sohbet silme sistemi aynı şekilde envanter sistemi inventory page senin yaptığın şey nerede burada farklılık ne yani.
Amacım satışını baltalamak değil. İnsanlara göstermelisin ki satabilesin. Görmediği şeyi almazlar map konusunda da aynı şekilde. Detaylar için discord a yönlendirirsen konu farklı olur. O zaman satıcıya farklılıkları gösterirsen sorun çözülmüş olur. İyi forumlar.Selam dostum,
yaptığım farklılıkları burada paylaşmak istemiyorum, sistemlerime güvenmediğimden değil yaptığım işin hakkını vermek istiyorum bu arada bu paketin 200₺ olmasının sebebi gelen paranın tamamını bağışlamak istememdir.
Burada bahsettiğim İhale sisteminde bir sorun vardı biz bunu düzelttik. (Eklentinin fix versiyonu yok.)
Ayrıca harita desteği de sağlıyoruz ve bütün bunlar bir araya geldiğinde yüklü bir miktara denk geliyor.
Biz burada paket yarıştırmıyoruz benden iyi paket yapman benim için mutluluk sebebi.
Gelişmeniz, gelişmem ve geliştirmek çok güzel bir şey.
(Yeterince açık olduysa veya olmadıysa Discord üzerinden daha detaylı anlatabilirim.)
Discord adresimi belirtmiştim zatenAmacım satışını baltalamak değil. İnsanlara göstermelisin ki satabilesin. Görmediği şeyi almazlar map konusunda da aynı şekilde. Detaylar için discord a yönlendirirsen konu farklı olur. O zaman satıcıya farklılıkları gösterirsen sorun çözülmüş olur. İyi forumlar.
Selam dostum,Kalbini kırmak istemem ama burada 200TL edecek hiç bir şey yok.
2 Aya yakın sürede yapmışım demişsin plugin bilgisi olan bi insan 2 haftadan daha kısa bir sürede yapar.
FeatherBoard editlemek Tab'ı editlemek NameTagEditi editlemek bunları en amatör bi insan bile yapar 200TL edecek hiç bir şey yok burada.
Bence sen bunu ücretsiz olarak yayınla.
Gereken cevabı tam olarak vermişsiniz.Satıcı kendi oluşturduğu bir ürüne istediği fiyatı verebilir arkadaşlar, serbest piyasa bu. Satabilir mi, o tartışılır. Gerçek hayatta da böyledir, bir ürünü satmak isterseniz 1000 TL dersiniz kimse almaz, 750 dediğiniz anda satılır.
Türkiye'nin en büyük Minecraft forumu,
MinecraftTR, 2013 yılında oyuncu topluluğunu bir araya getirme hedefiyle kurulmuş ve 2018 itibarıyla forum altyapısıyla faaliyetlerine hız kazandırmıştır.
Minecraft sunucuları, modlar, rehberler ve oyun içi etkinlikler başta olmak üzere oyuncuların ihtiyaç duyduğu her alanda bilgi paylaşımını teşvik eden platformumuz,
binlerce aktif üyesiyle Türkiye'nin en geniş Minecraft oyuncu ağına ev sahipliği yapmaktadır.
Yeni arkadaşlıklar edinmek, sunucunuzu tanıtmak veya Minecraft hakkında güncel bilgilere ulaşmak için aramıza katılabilirsiniz.